Over ATOA

ATOA is opgericht in 2016 nadat onderwijsadviesbureau APS besloot zichzelf op te heffen. ATOA is opgericht door Jannet Marechal. Zij was actief als onderwijsadviseur bij APS. ATOA werkt samen in het Netwerk Onderwijsadviseurs, waardoor ook een passend aanbod kan worden geleverd op grote studiedagen.

ATOA organiseert samen met het Havoplatform ook het jaarlijkse Havocongres en met het Netwerk Onderwijsadviseurs de Nationale gymnasiumdag welke beide werden voorheen werden georganiseerd door het onderwijsadviesbureau APS.

Lees hier het CV en de werkwijze van Jannet Maréchal

ATOA, actief in heel Nederland


Het aantal scholen dat trainingen, cursussen of adviezen heeft gehad van ATOA neemt snel toe. Op het kaartje rechts zie je alle scholen waar ATOA actief is of actief is geweest. 

Naast deze scholen organiseert ATOA ook congressen waardoor er uiteindelijk nog veel meer scholen gebruik maken van de diensten van ATOA. Daarnaast maken naast scholen ook andere organisaties gebruik van de diensten van ATOA (allemaal onderwijs gerelateerd).

ATOA is een CRKBO erkende instelling

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt of zij aan onderstaande aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen. Toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit.

ATOA is sinds 2016 (jaar van oprichting) CRKBO erkend en heeft in februari 2020 een geslaagde audit gedaan voor herregistratie. 

CRKBO erkende instelling

Netwerk Onderwijsadviseurs

Het Netwerk Onderwijsadviseurs bestaat uit adviseurs die ruime leservaring in vo of mbo hebben.  

Scholen voor voortgezet onderwijs en opleidingen in het mbo kunnen bij het Netwerk Onderwijsadviseurs terecht met vragen rond onderwijs en organisatieontwikkeling. De adviseurs geven advies, training en scholing passend bij uw vraag.

Als netwerk van zelfstandige professionals werken wij als adviseur, trainer en coach in het onderwijs. Al jaren trainen en begeleiden wij docenten en leidinggevenden. We organiseren conferenties op basis van teach as you preach. We coachen schoolleiders en docenten als onderdeel van hun loopbaanontwikkeling.

Met docenten, leidinggevenden en bestuurders werken we aan duurzame vernieuwing. Dit doen wij altijd ‘op maat’, op basis van de leer- en ontwikkelingsvragen van de klant.

Zie ook: www.netwerkonderwijsadviseurs.nl 

Netwerk Onderwijsadviseurs

Adviseurs aangesloten bij het Netwerk werken altijd conceptgestuurd aan de praktijk van alledag en gebruiken daarbij de resultaten van onderwijskundig onderzoek . En dat willen blijven we doen. We kúnnen niet anders en we willen niet anders.

Wil je meer informatie over het Netwerk Onderwijsadviseurs. Ga dan naar de website www.netwerkonderwijsadviseurs.nl.

Ga naar boven